BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Stand On This

Stand On This

Tuesday, August 14, 2012

makna raya

Assalammualaikum semua. :) wah,,nampaknye ramai dah x sabar nak beraya yea.. tapi dengan tajuk harini ialah MAKNA RAYA UNTUK GADIS BERUMUR 21 tahun..

memandangkan kite dah nak raya kan bermakna peningkatan umur berlaku terhadap HUSNA.. can u believe it..??? oh noooo..! beraya pada umur 21 membuatkan agak kurang sikit perasaan nya cuma yang ada lebih kepada nak duduk rumah berehat,ziarah saudara/kawan n lain2 dan paling pasti TIDOOO..! awesomeeee kan..?? tapi walaupun feeling raye dah x same mcm dulu2 kan excited nak jalan raya and kumpul duit raya berbeza dengan bila dah berumur 21 ni sebab lebih kepada nak shopping je lebih..hehehe..but anyone wanna give DUIT RAYA to 21 ladies ni..?? plissss :'(  

Shopping adalah kegemaran semua org termasuk lelaki,,betul x golongan lelaki..??(jgn tipu tau)..untuk tahun ni banyak shopping baju kurung je..handbag+kasut x beli sebab ibu kata 'kakak,,x cukup ke yang dah berderet2 ni??' hehehe..so xde lah yea,blh berangan je..tapi rasenye ramai dah shopping berhabis-habisan ni dan paling pasti,husna ternampak alahai,,ramainya kelibat2 lelaki yang x kurang jugak shopping nye... bukan window shopping tapi SHOOPING..biasanya perempuan je yang excited ni husna tgk lelaki pun penuh dekat tangan tau,,blh tahan juga jejaka2 malaya ni... dan makin dekat nak raya,,banyak la sale so makin menjadi2 org dekat shopping complex or mane2 je la..sebab semua org nak nampak perfect but for 21 ladies ni...i think kurung is enough :( x dpt handbag dengan kasut baru,sedih sikit..

destinasi kami tahun ni adalah TERENGGANU..! so terengganu,wait for ussss..! huuhuhu,,,agak+sangat+terlampau excited teramat sangat tau..hihi..hopefully it will be so exciting for us dan kami amat suke sebab dapat jumpa atok..yeayyyyy..!!! as u all know,,i'm 21 this year so i will drive to anywhere or else bring my family jalan2 la kan.. hehehe...

harapan raya untuk saya yang berumur 21 tahun ni... SAYA NAK DUIT RAYA.....!!!!!


2 comments:

mRs.Lea said...

saye nak duit raye jugak ! pelisssss!

mRs.Lea said...

saye nak duit raye jugak! pelisss !